1 dag: bus- en Soweto-combinatie

Gratis annuleren beschikbaar
Tickets afhalen vereist

Doe mee aan een tour van 2 uur in een kleine groep door de township Soweto, beschreven als het New York van Afrika, begeleid door een gids die in Soweto woont. Bewonder de bezienswaardigheden van de stad waar Mandela ooit woonde en Mahatma Gandhi zijn juridische carrière begon.

Voltooi de dag en bekijk de bezienswaardigheden van Johannesburg in je eigen tempo met een ritje in de hop on, hop off-sightseeingbustour. Leer de geschiedenis van Johannesburg kennen via het audiocommentaar aan boord van de dubbeldekker sightseeingbus. Rijd door de historische buurten van de stad en bekijk fascinerende bezienswaardigheden, waarvan vele verband houden met de strijd tegen apartheid. Stap zo vaak op en af als je wilt.

Maak opnieuw verbinding met het verleden van Nelson Mandela en krijg inzicht in waar hij zijn strijd tegen apartheid begon in zijn ouderlijk huis in Soweto, 8115 Vilakazi Street. Even verderop ligt Tutu House, het huis van emeritus aartsbisschop Desmond Tutu. Soweto is de thuisbasis van duizenden Zuid-Afrikanen en de locatie van enkele van de meest iconische evenementen in de geschiedenis van het land.

Dit is inbegrepen

  • Soweto-tour met kleine groepen
  • Hop on Hop Off Sightseeing-bus

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Apartheid Museum Entree ZAR 150
    • Toegangsprijs Nelson Mandela's Home, Vilakazi Street: ZAR 60
    • Lunch

    Aanvullende informatie

    Rolstoeltoegankelijk

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

    Routebeschrijving

    Locatie

    Ophaalpunt voor tickets
    City Sightseeing Johannesburg Visitor Center, Oxford Rd, Rosebank, Johannesburg, 2196
    De dag voordat u de afspraken opnieuw bevestigt, ontvangt u van ons een e-mail. Houd er alstublieft rekening mee Het belangrijkste vertrekpunt en het tourkantoor bevinden zich in het voetgangersgebied van het Zone Shopping center aan Oxford Road, Rosebank, direct naast Hamley's Toys en de belangrijkste bushalte vlakbij. * Shuttlebus: we exploiteren een gratis shuttlebus vanaf geselecteerde Sandton Hotels om verbinding te maken met het vertrek van de tour om 10.00 uur vanaf halte 1 in Rosebank: Sandton -Het Holiday Inn: 09:00 uur -De Maslow: 09:08 uur -Het Hilton: 09:12 uur -De Raddison Blue Gautrain: 09:19 uur -Da Vinci Hotel: 09.25 uur Melrose-boog: -Buiten Vuur & IJs: 09.12 uur *Als u met de auto komt, biedt winkelcentrum The Zone veel ondergrondse parkeergelegenheid. * Als u met de hogesnelheidstrein Gautrain op het Rosebank-station arriveert, gebruik dan de Noorduitgang bij het verlaten van het perron. Net na de uitgangsboom gebruikt u de lift om naar straatniveau te gaan. Als u de lift verlaat, kijkt u uit op het voetgangersgebied van winkelcentrum Zone. Ons kantoor is het 4e aan de rechterkant - direct naast Hamley's Toys. * Controleer Google Maps locatie van het City Sightseeing Johannesburg tourkantoor of Google Holiday Inn Rosebank
    Vertrekpunt
    City Sightseeing Johannesburg Visitor Center, Oxford Rd, Rosebank, Johannesburg, 2196
    Ons kantoor bevindt zich in een voetgangersgebied in het Zone Shopping centre in Oxford Road, Rosebank, direct naast Hamley's Toys, met de belangrijkste bushalte vlakbij. Controleer op Google Maps de locatie van het City Sightseeing Johannesburg Visitor Centre of Google Holiday Inn Rosebank
    Eindpunt
    City Sightseeing Johannesburg Visitor Center, Oxford Rd, Rosebank, Johannesburg, 2196

    Veelgestelde vragen




    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen