Mossel Bay till George - delad transfer

Letar du efter ett bekvämt och problemfritt sätt att resa från Mossel Bay till George? Kolla inte vidare! Vår delade enkelriktade pendelservice är den perfekta lösningen för dina resebehov.

Vi förstår att det ibland kan vara en utmaning att hitta pålitlig transport, speciellt när du reser ensam eller med en liten grupp. Det är därför vi har utformat vår pendelservice för att ge dig en bekväm och effektiv resa.

Väl ombord kan du luta dig tillbaka, koppla av och njuta av turen när vi tar oss mot George. Våra erfarna och professionella förare kommer att säkerställa din säkerhet och komfort under hela resan.

Detta ingår

  • Enkelbiljett
  • Bagagetillåtelse

Övrig information

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Varje passagerare får ta med sig 2x mindre bagage, eller 1x föremål som inte överstiger 20 kg i vikt eller 80 cm x 60 cm x 30 cm som volymetrisk motsvarighet.

Passagerare uppmanas att vara vid avgångsplatsen 15 minuter före planerad avgångstid. Alla platser som inte är upptagna 5 minuter före den planerade avgångstiden kommer att erbjudas beredskapspassagerare enligt först till kvarn-principen och inga återbetalningar kommer att utfärdas.

Plats

Avgår från
Engen Mossel Bay 1 Stop, N2, Mossel Bay, 6506
Vi hämtar dig från Engen Mossel Bay 1 hållplats, Mossel Bay. Du kommer att få platsen på kartor inom 24 till 48 timmar före deltagandet.
Slutplats
BP N2, WC
Vi släpper dig till BP N2 i George.

Vanliga frågor




Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser