Mossel Bay til George - delt transport

Vis alle bildene (8 stk.)

Ser du etter en praktisk og problemfri måte å reise fra Mossel Bay til George på? Se ikke lenger! Vår enveis delte skytteltjeneste er den perfekte løsningen for dine reisebehov.

Vi forstår at det noen ganger kan være en utfordring å finne pålitelig transport, spesielt når du reiser alene eller med en liten gruppe. Det er derfor vi har designet vår skytteltjeneste for å gi deg en komfortabel og effektiv reise.

Når du er ombord, kan du lene deg tilbake, slappe av og nyte turen mens vi tar oss mot George. Våre erfarne og profesjonelle sjåfører vil sørge for din sikkerhet og komfort gjennom hele turen.

Inkludert

  • Bagasjegodtgjørelse
  • Enveisbillett

Øvrig informasjon

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

Hver passasjer har lov til å ta med seg 2x små bagasjer, eller 1x gjenstand som ikke overstiger 20 kg i masse eller 80 cm x 60 cm x 30 cm som volumetrisk ekvivalent.

Passasjerer oppfordres til å være på avgangsstedet 15 minutter før planlagt avgangstid. Ethvert sete som ikke er besatt 5 minutter før planlagt avgangstid vil bli tilbudt stand-by passasjerer etter førstemann til mølla-prinsippet, og ingen refusjon vil bli utstedt.

Posisjon

Startsted
Engen Mossel Bay 1 Stop, N2, Mossel Bay, 6506
Vi henter deg fra Engen Mossel Bay 1 stopp, Mossel Bay. Du vil motta plasseringen på kart innen 24 til 48 timer før deltakelsen.
Endepunkt
BP N2, WC
Vi sender deg til BP N2 i George.

Spørsmål og svar




Har du forslag?

Billetter og priser