Mosselbaai naar George - gedeelde shuttle

Bent u op zoek naar een handige en probleemloze manier om van Mosselbaai naar George te reizen? Zoek niet verder! Onze gedeelde pendeldienst in één richting is de perfecte oplossing voor uw reisbehoeften.

We begrijpen dat het vinden van betrouwbaar vervoer soms een uitdaging kan zijn, vooral als u alleen of met een kleine groep reist. Daarom hebben wij onze shuttleservice ontworpen om u een comfortabele en efficiënte reis te bezorgen.

Eenmaal aan boord kunt u achterover leunen, ontspannen en genieten van de rit terwijl we richting George varen. Onze ervaren en professionele chauffeurs zorgen gedurende de hele reis voor uw veiligheid en comfort.

Dit is inbegrepen

  • Bagagevrijstelling
  • Enkeltje kaartje

Aanvullende informatie

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

Geschikt voor alle condities

Elke passagier mag 2x kleine bagagestukken meenemen, of 1x stuk bagage met een massa van niet meer dan 20 kg of 80 cm x 60 cm x 30 cm als volumetrisch equivalent.

Passagiers worden verzocht 15 minuten vóór de geplande vertrektijd aanwezig te zijn op het vertrekpunt. Elke stoel die 5 minuten vóór de geplande vertrektijd niet bezet is, wordt aan stand-by passagiers aangeboden op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Er vindt geen restitutie plaats.

Locatie

Vertrekpunt
Engen Mossel Bay 1 Stop, N2, Mossel Bay, 6506
We halen u op bij Engen Mossel Bay 1 Stop, Mossel Bay. De locatie ontvangt u binnen 24 tot 48 uur voorafgaand aan de deelname op kaarten.
Eindpunt
BP N2, WC
We brengen u naar BP N2 in George.

Veelgestelde vragen




Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen