Mossel Bay til George - delt transport

Leder du efter en bekvem og problemfri måde at rejse fra Mossel Bay til George på? Stop med at lede! Vores en-vejs delte shuttleservice er den perfekte løsning til dine rejsebehov.

Vi forstår, at det nogle gange kan være en udfordring at finde pålidelig transport, især når du rejser alene eller med en lille gruppe. Det er derfor, vi har designet vores shuttleservice til at give dig en komfortabel og effektiv rejse.

Når du er ombord, kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde turen, mens vi går mod George. Vores erfarne og professionelle chauffører vil sikre din sikkerhed og komfort under hele turen.

Hvad er inkluderet?

  • Bagagegodtgørelse
  • Enkeltbillet

Yderligere oplysninger

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

Velegnet til alle fitnessniveauer

Hver passager har tilladelse til at tage 2x små genstande af bagage, eller 1x genstande, der ikke overstiger 20 kg i masse eller 80 cm x 60 cm x 30 cm som volumetrisk ækvivalent.

Passagerer bedes være ved afgangsstedet 15 minutter før det planlagte afgangstidspunkt. Ethvert sæde, der ikke er optaget 5 minutter før det planlagte afgangstidspunkt, vil blive tilbudt stand-by-passagerer efter først til mølle-princippet, og der vil ikke blive udstedt nogen refusion.

Placering

Afgangssted
Engen Mossel Bay 1 Stop, N2, Mossel Bay, 6506
Vi henter dig fra Engen Mossel Bugt 1 Stop, Mossel Bugt. Du vil modtage placeringen på kort inden for 24 til 48 timer før deltagelsen.
Slutsted
BP N2, WC
Vi bringer dig til BP N2 i George.

Ofte stillede spørgsmål




Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser