Whale Watching Knysna - Nära möte Upplev Ocean Odyssey

4,7

Enastående
6 recensioner
Gratis avbokning finns tillgängligt

Observation av valar i sin naturliga miljö lämnar ett känslomässigt märke på själen - Knysna är de bästa ställena att göra detta!

Som Knysnas enda tillåtna nära mötesoperatör är vårt team passionerat för att visa fram vårt produktiva marina liv och vår otroligt pittoreska och natursköna kust.

Varje år lämnar både södra höger och knölvalar sina isiga matningsområden utanför Antarktis och migrerar för att kompisera och kalva i det varmare vattnet i vår sydafrikanska kusten. Knysna är en av de bästa whale watching destinationerna i landet.

Knysna är välsignad med årliga observationer - stora pods av delfiner och regelbundna observationer av Brydes valar. Från juni till november / december kan Knysna se våra otroliga migrerande valar, som våra vatten strömmar med södra höger och pukkelvalar och de kjolar vår kust medan de går till troperna.

Detta ingår

  • Lokal guide
  • På begäran

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Dricks

    Övrig information

    Rekommenderas inte för resenärer med ryggmärgsskador

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    På grund av denna turnés natur och säkerheten hos alla gäster förbehåller researrangören sig rätten att vägra service till passagerare som är berusade eller visar tecken på berusning. Om din tur är följden av detta, har du inte rätt till återbetalning.

    Alla resor är beroende av väder- och sjöförhållanden

    Plats

    Avgår från
    Ocean Odyssey Whale Watching Knysna, Thesen Harbour Town, Long St TH22, Thesen Island, Knysna, 6571
    Res längs Long Street, över den vita lilla bron och ta dig vidare till Thesen Island. Precis innan du når rondellen i slutet av Long st ligger vår butik på vänster sida (mittemot The Time Machine och bredvid Diana Loon Boutique)
    Slutplats
    Ocean Odyssey Whale Watching Knysna, Thesen Harbour Town, Long St TH22, Thesen Island, Knysna, 6571

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser