Hvalsafari Knysna - Nærmøte Opplev Ocean Odyssey

4,7

Over all forventning
6 gjesteomtaler
Mulighet for gratis avbestilling

Å observere hvaler i sitt naturlige miljø gir et godt følelsesmerke på sjelen. Knysna er de beste stedene å gjøre dette!

Som Knysnas eneste tillatte nærmøteoperatør, er vårt team lidenskapelig med å vise frem vårt livlige marine liv og vår utrolig pittoreske og naturskjønne kystlinje.

Hvert år forlater både Southern Right og Humpback Whales sine isete fôrområder utenfor Antarktis og migrerer for å mate og kalve i det varmere vannet i den sørlige afrikanske kysten. Knysna er en av de beste hvalsafari reisemål i landet.

Knysna er velsignet med hele året observasjoner - store pods av delfiner og regelmessige observasjoner av Brydes hval. Fra juni til november / desember Knysna kan du se våre utrolige migrerende hvaler, som våre farvann er med sørlige høyre og pukkelhvaler, og de skjærer langs kysten mens de går til tropene.

Inkludert

  • Lokal guide
  • Tilgjengelig ved forespørsel

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Tips

    Øvrig informasjon

    Ikke anbefalt for reisende med ryggskader

    Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    På grunn av arten av denne turen og sikkerheten til alle gjester forbeholder turoperatøren seg retten til å nekte tjenesten til passasjerer som er berusede eller viser tegn på beruselse. Hvis du derfor avbryter turen din, har du ikke krav på refusjon.

    Alle turer avhengig av vær- og sjøforhold

    Sted

    Startsted
    Ocean Odyssey Whale Watching Knysna, Thesen Harbour Town, Long St TH22, Thesen Island, Knysna, 6571
    Reis nedover Long Street, over den hvite lille broen og gå videre til Thesen Island. Like før du kommer til rundkjøringen ved enden av Long st, ligger butikken vår på venstre side (motsatt The Time Machine og ved siden av Diana Loon Boutique)
    Endepunkt
    Ocean Odyssey Whale Watching Knysna, Thesen Harbour Town, Long St TH22, Thesen Island, Knysna, 6571

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser