Whale Watching Knysna - Close Encounter Experience Ocean Odyssey

4,7

Voortreffelijk
6 beoordelingen
Gratis annuleren beschikbaar

Het observeren van walvissen in hun natuurlijke omgeving geeft een goed gevoel aan de ziel - Knysna de beste plaatsen om dit te doen!

Omdat Knysna alleen een operator voor nauwe ontmoetingen toestaat, is ons team gepassioneerd over het demonstreren van ons productieve zeeleven en onze ongelooflijk pittoreske en schilderachtige kustlijn.

Elk jaar verlaten zowel de Southern Right als de Bultrug walvissen hun ijzige voedingsgronden van Antarctica en migreren om te paren en kalveren in de warmere wateren van onze Zuid-Afrikaanse kustlijn. Knysna is een van de beste bestemmingen om walvissen te spotten in het land.

Knysna is gezegend met het hele jaar door waarnemingen - grote peulen met dolfijnen en regelmatige waarnemingen van Brydes-walvissen. Van juni tot en met november / december kun je in Knysna onze ongelooflijke migrerende walvissen zien, terwijl onze wateren krioelen van Zuid-rechtse en bultruggen en ze onze kustlijn omzeilen terwijl ze hun weg naar de tropen maken.

Dit is inbegrepen

  • Lokale gids
  • Op aanvraag beschikbaar

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Fooi

    Aanvullende informatie

    Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    Vanwege de aard van deze tour en de veiligheid van alle gasten, behoudt de touroperator zich het recht voor om service te weigeren aan passagiers die dronken zijn of tekenen van intoxicatie vertonen. Als, als resultaat, uw tour is geannuleerd, heeft u geen recht op restitutie.

    Alle reizen zijn onderhevig aan weers- en zeecondities

    Locatie

    Vertrekpunt
    Ocean Odyssey Whale Watching Knysna, Thesen Harbour Town, Long St TH22, Thesen Island, Knysna, 6571
    Reis door Long Street, over het witte bruggetje en ga verder naar Thesen Island. Net voordat u de rotonde aan het einde van Long st bereikt, bevindt onze winkel zich aan de linkerkant (tegenover The Time Machine en naast Diana Loon Boutique)
    Eindpunt
    Ocean Odyssey Whale Watching Knysna, Thesen Harbour Town, Long St TH22, Thesen Island, Knysna, 6571

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen