Whale Watching Knysna - Close Encounter Oplev Ocean Odyssey

Mulighed for gratis afbestilling

At observere hvaler i deres naturlige omgivelser efterlader et følelsesmæssigt godt mærke på sjælen. Knysna er de bedste steder at gøre dette!

Som Knysnas eneste tilladte tætte mødeoperatør er vores team passioneret for at fremvise vores flot marine liv og vores utroligt maleriske og naturskønne kystlinje.

Hvert år forlader både Southern Right og Humpback Whales deres isige foderarealer ud for Antarktis og migrerer for at mate og kalve i det varmere farvande i vores sydafrikanske kyst. Knysna er et af de bedste hvalsafari destinationer i landet.

Knysna er velsignet med året rundt observationer - store pods af delfiner og regelmæssige observationer af Brydes hvaler. Fra juni til november / december Knysna kan du se vores utrolige migrerende hvaler, som vores farvande virker med sydlige højre og pukkelhvaler, og de skør vores kystlinje, mens de går hen til troperne.

Hvad er inkluderet?

  • Lokal guide
  • Fås på anmodning

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Drikkepenge

    Yderligere oplysninger

    Anbefales ikke til rejsende med rygskader

    Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    På grund af arten af denne tur og sikkerheden for alle gæster forbeholder rejsearrangøren sig ret til at nægte service til passagerer, der er berusede eller viser tegn på forgiftning. Hvis din tur er derfor annulleret, har du ikke ret til refusion.

    Alle ture afhænger af vejr- og havforhold

    Placering

    Afgangssted
    Ocean Odyssey Whale Watching Knysna, Thesen Harbour Town, Long St TH22, Thesen Island, Knysna, 6571
    Rejs ned ad Long Street, over den hvide lille bro og kør videre til Thesen Island. Lige før du når rundkørslen for enden af Long st, er vores butik placeret på venstre side (modsat The Time Machine og ved siden af Diana Loon Boutique)
    Slutsted
    Ocean Odyssey Whale Watching Knysna, Thesen Harbour Town, Long St TH22, Thesen Island, Knysna, 6571

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser