Seal Island-tour in Mosselbaai

Kom kijken en leer meer over de unieke zeehondenkolonie, gelegen vlak bij de kustlijn van de Mosselbaai. Ervaar zelf ecosysteeminteracties tussen de zeehonden en zeevogels, met begeleid commentaar van uw schipper. Als je geluk hebt, zie je misschien zelfs walvissen, haaien of dolfijnen.

Zodra u aan boord van de speedboot bent gegaan, krijgt u een volledige veiligheidsbriefing van een van onze professionele schippers. Vervolgens vervolgen we onze weg richting Seal Island en terug. U zult genieten van de uitgestrektheid van de diepblauwe Indische Oceaan, diep en terug, en een spectaculair uitzicht op de kustlijn van de Garden Route met het Outeniqua-gebergte op de achtergrond.

Afhankelijk van de voorkeuren van de gast kunnen we vol gas en op hoge snelheid terug naar de pier gaan om de tour op een adrenalinevol hoogtepunt te beëindigen. Over het algemeen is dit avontuur perfect voor degenen die de oceaan, het zeeleven en de spanning van een speedboottocht willen ervaren.

Dit is inbegrepen

  • Vervoer per speedboot
  • Live commentaar
  • Reddingsvest

Aanvullende informatie

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

Geschikt voor alle condities

Neem een warme jas mee, want het is altijd kouder op de boot. In de zomer worden zonnebrandcrème en een hoed aanbevolen.

Niet rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
Port of Mossel Bay, Bland St 55, Mossel Bay, Mossel Bay, 6506
We ontmoeten je in de haven van Mosselbaai. Wij sturen u 24 tot 48 uur voorafgaand aan de deelname de locatie op kaarten.
Eindpunt
Port of Mossel Bay, Bland St 55, Mossel Bay, Mossel Bay, 6506

Veelgestelde vragen




Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen