3-timmars privat Game Drive i Pilanesberg National Park

Gratis avbokning finns tillgängligt

Ge dig ut på en fängslande 3-timmars safariresa som avgår från Sun City till den anmärkningsvärda Pilanesberg National Park, där du kommer att åtföljas av en certifierad guide för vilda djur.

Under hela din safariresa kan du förvänta dig att möta en fascinerande mängd vilda djur, inklusive de berömda Big Five - lejon, leoparder, noshörningar, elefanter och bufflar, tillsammans med en mångfald av djur som zebror, giraffer, antiloper och otaliga fågelarter. Din expertfältguide kommer att ge engagerande kommentarer och ge insikter i parkens ekosystem och beteendet hos djuren du möter.

Safarifordonet med öppen topp ger en fri utsikt över landskapet, så att du kan fördjupa dig helt i de hisnande omgivningarna.

Detta ingår

  • Vatten på flaska
  • Inträdesavgift till Pilanesbergs nationalpark
  • Alla bevarandeavgifter
  • 3 timmars Game Drive för privata öppna fordon
  • Professionell certifierad viltguide

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Entréavgift för dagsbesökare till Sun City Resort ($20)

    Övrig information

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Om du planerar ett dagsbesök till Pilanesbergs nationalpark, kan vi ordna att träffa dig vid Bakubung-porten, som fungerar som ingången till Pilanesbergs nationalpark.

    Vi har också en upphämtning från de olika hotellreceptionsområdena inom Sun City Resort, inklusive Palace Hotel, Cascades Hotel, Soho Hotel, Cabanas Hotel och Cabanas Bush Bungalows. Dessutom kan du hämta gäster från Sun Vacation Club-receptionen på Sun City Resort.

    Ej rullstolsanpassat

    Ta med dig biljetten till sevärdheten.

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser