Privé gamedrive van 3 uur in het Pilanesberg National Park

Gratis annuleren beschikbaar

Begin aan een boeiende safaritocht van 3 uur die vertrekt vanuit Sun City naar het opmerkelijke Pilanesberg National Park, waar je wordt vergezeld door een gecertificeerde natuurgids.

Tijdens uw safaritocht kunt u een fascinerende reeks wilde dieren verwachten, waaronder de beroemde Big Five - leeuwen, luipaarden, neushoorns, olifanten en buffels, naast een gevarieerde groep dieren zoals zebra's, giraffen, antilopen en talloze vogelsoorten. Uw deskundige veldgids geeft boeiend commentaar en biedt inzicht in het ecosysteem van het park en het gedrag van de dieren die u tegenkomt.

Het open safarivoertuig biedt een onbelemmerd zicht op het landschap, waardoor u zich volledig kunt onderdompelen in de adembenemende omgeving.

Dit is inbegrepen

  • Alle natuurbehoudskosten
  • 3 uur durende privé gamedrive in open voertuig
  • Entreeprijs voor Pilanesberg National Park
  • Professionele gecertificeerde natuurgids
  • Flessenwater

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Toegangsprijs voor dagbezoekers in Sun City Resort ($ 20)

    Aanvullende informatie

    Geschikt voor alle condities

    Als u een dagbezoek aan Pilanesberg National Park plant, kunnen we een ontmoeting met u regelen bij de Bakubung-poort, die dient als ingang tot Pilanesberg National Park.

    We hebben ook een ophaaldienst vanaf de verschillende hotelreceptieruimtes in het Sun City Resort, waaronder het Palace Hotel, Cascades Hotel, Soho Hotel, Cabanas Hotel en Cabanas Bush Bungalows. Haal bovendien gasten op bij de Sun Vacation Club-receptie in het Sun City Resort.

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Neem je ticket mee naar de attractie.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen