Halvdags matlagningsupplevelse för små grupper i Franschhoek

Gratis avbokning finns tillgängligt
Servicedjur är välkomna

Inbäddat i den pittoreska staden Franschhoek, känd som mat- och vinhuvudstaden i Sydafrika, befinner du dig i ett charmigt kök omgivet av böljande vingårdar och fantastisk utsikt över bergen. Atmosfären utstrålar lugn, med doften av blommande blommor i luften och naturens milda ljud som bakgrund.

Din kväll börjar med ett varmt välkomnande från den lokala kocken Nicola SPILSBURY, som brinner för att visa upp det bästa från det sydafrikanska köket.

Hon kommer att introducera dig till regionens rika kulinariska historia och Franschhoeks betydelse i Sydafrikas matkultur. Denna avslappnade matlagningsupplevelse erbjuder mer än bara matlagningskunskaper; den fördjupar dig i själen av det sydafrikanska köket, visar upp regionens produkter och låter dig få kontakt med likasinnade matälskare. Det är en perfekt blandning av gastronomi, vin och den varma gästfriheten som Franschhoek är känd för, vilket lämnar dig omhuldade minnen av ett unikt kulinariskt äventyr.

Detta ingår

  • Middag
  • Användning av all köksutrustning och verktyg som tillhandahålls.

Övrig information

Anpassat för rullstol

Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Rekommenderas inte för resenärer med ryggmärgsskador

Plats

Avgår från
40 Huguenot St, Huguenot St 40, Franschhoek, Franschhoek, 7690
Res längs huvudvägen och sväng in på The Yard, en charmig innergård i centrala Franschhoek. Gå sedan genom lövbågen och ner för gångvägen till den pittoreska innergården, där du hittar Spilsbury's på höger sida. Vi kommer att vänta på att välkomna dig!
Slutplats
40 Huguenot St, Huguenot St 40, Franschhoek, Franschhoek, 7690

Vanliga frågor





Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

Biljetter och priser