Halvdags matlagingsopplevelse for små grupper i Franschhoek

Mulighet for gratis avbestilling
Førerhunder/tjenestedyr er velkomne

Plassert i den pittoreske byen Franschhoek, kjent som mat- og vinhovedstaden i Sør-Afrika, befinner du deg i et sjarmerende kjøkken omgitt av bølgende vingårder og fantastisk fjellutsikt. Atmosfæren utstråler ro, med duften av blomstrende blomster i luften og de milde lydene fra naturen som bakteppe.

Kvelden din begynner med en varm velkomst fra den lokale kokken Nicola SPILSBURY, som brenner for å vise frem det beste fra sørafrikansk mat.

Hun vil introdusere deg til regionens rike kulinariske historie og betydningen av Franschhoek i Sør-Afrikas matkultur. Denne avslappede matlagingsopplevelsen tilbyr mer enn bare matlagingsferdigheter; den fordyper deg i sjelen til det sørafrikanske kjøkken, viser frem regionens råvarer og lar deg få kontakt med likesinnede matelskere. Det er en perfekt blanding av gastronomi, vin og den varme gjestfriheten som Franschhoek er kjent for, og etterlater deg kjære minner fra et unikt kulinarisk eventyr.

Inkludert

  • Middag
  • Bruk av alt kjøkkenutstyr og verktøy som følger med.

Øvrig informasjon

Tilpasset rullestolbrukere

Spedbarn og små barn kan trilles i en barnevogn eller sportsvogn

Tjenestedyr er tillatt

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Ikke anbefalt for reisende med ryggskader

Sted

Startsted
40 Huguenot St, Huguenot St 40, Franschhoek, Franschhoek, 7690
Reis langs hovedveien, sving inn på The Yard, en sjarmerende gårdsplass i sentrum av Franschhoek. Gå deretter gjennom løvbuen og ned gangveien til den pittoreske gårdsplassen, hvor du finner Spilsbury's på høyre side. Vi venter på å ønske deg velkommen!
Endepunkt
40 Huguenot St, Huguenot St 40, Franschhoek, Franschhoek, 7690

Spørsmål og svar





Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

Billetter og priser