Kookervaring van een halve dag met kleine groepen in Franschhoek

Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Genesteld in het pittoreske stadje Franschhoek, bekend als de 'voedsel- en wijnhoofdstad van Zuid-Afrika', bevindt u zich in een charmante keuken omringd door glooiende wijngaarden en een prachtig uitzicht op de bergen. De sfeer straalt rust uit, met de geur van bloeiende bloemen in de lucht en de zachte geluiden van de natuur als achtergrond.

Uw avond begint met een warm welkom door de lokale chef-kok Nicola SPILSBURY, die gepassioneerd is in het presenteren van het beste van de Zuid-Afrikaanse keuken.

Ze laat je kennismaken met de rijke culinaire geschiedenis van de regio en de betekenis van Franschhoek in de eetcultuur van Zuid-Afrika. Deze ontspannen kookervaring biedt meer dan alleen kookkunsten; het dompelt je onder in de ziel van de Zuid-Afrikaanse keuken, toont de producten uit de regio en stelt je in staat in contact te komen met gelijkgestemde fijnproevers. Het is een perfecte mix van gastronomie, wijn en de warme gastvrijheid waar Franschhoek bekend om staat, waardoor u dierbare herinneringen overhoudt aan een uniek culinair avontuur.

Dit is inbegrepen

  • Gebruik van alle aanwezige keukenapparatuur en gereedschappen.
  • Diner

Aanvullende informatie

Rolstoeltoegankelijk

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

Locatie

Vertrekpunt
40 Huguenot St, Huguenot St 40, Franschhoek, Franschhoek, 7690
Als u langs de hoofdweg rijdt, slaat u The Yard in, een charmante binnenplaats in het centrum van Franschhoek. Loop vervolgens door de gebladerteboog en via de loopbrug naar de pittoreske binnenplaats, waar u Spilsbury's aan de rechterkant vindt. Wij staan klaar om u te verwelkomen!
Eindpunt
40 Huguenot St, Huguenot St 40, Franschhoek, Franschhoek, 7690

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen