Halvdags madlavningsoplevelse for små grupper i Franschhoek

Mulighed for gratis afbestilling
Servicedyr er velkomne

Beliggende i den maleriske by Franschhoek, kendt som mad- og vinhovedstaden i Sydafrika, befinder du dig i et charmerende køkken omgivet af bølgende vinmarker og en fantastisk udsigt over bjergene. Stemningen emmer af ro, med duften af blomstrende blomster i luften og naturens blide lyde som baggrund.

Din aften begynder med en varm velkomst fra den lokale kok Nicola SPILSBURY, som brænder for at fremvise det bedste fra det sydafrikanske køkken.

Hun vil introducere dig til regionens rige kulinariske historie og Franschhoeks betydning i Sydafrikas madkultur. Denne afslappede madlavningsoplevelse byder på mere end blot madlavningsfærdigheder; det fordyber dig i sjælen af det sydafrikanske køkken, fremviser regionens produkter og giver dig mulighed for at komme i kontakt med ligesindede madelskere. Det er en perfekt blanding af gastronomi, vin og den varme gæstfrihed, som Franschhoek er kendt for, og efterlader dig med elskede minder om et unikt kulinarisk eventyr.

Hvad er inkluderet?

  • Middag
  • Brug af alt medfølgende køkkenudstyr og værktøj.

Yderligere oplysninger

Kørestolsegnet

Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

Servicedyr er tilladt

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Anbefales ikke til rejsende med rygskader

Placering

Afgangssted
40 Huguenot St, Huguenot St 40, Franschhoek, Franschhoek, 7690
Rejs langs hovedvejen, drej ind på The Yard, en charmerende gårdhave i centrum af Franschhoek. Gå derefter gennem løvbuen og ned ad gangbroen til den maleriske gårdhave, hvor du finder Spilsbury's på højre hånd. Vi venter på at byde dig velkommen!
Slutsted
40 Huguenot St, Huguenot St 40, Franschhoek, Franschhoek, 7690

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser