Pilanesberg 2 nätter, 2 bilturer + heldagssafari eller elefantpromenad

Gratis avbokning finns tillgängligt

Upplev det bästa av allt på en tur. Heldagssafari är en privat rundtur i din egen takt med en erfaren naturreseguide som kommer att berätta alla möjliga intressanta saker om vad du ser.

Lodgen är känd för djur som går precis förbi restaurangområdet. Det har också en enorm pool - perfekt för att koppla av eller svalka dig, ett spa, en restaurang med afrikanskt tema och en bar.

Efter en uppfriskande sömn i bushens tystnad i välmöblerade rum, kommer du att bjudas på en safari med öppen fordon vid soluppgången. Detta är en bra tid att se rovdjur när de nattaktiva djuren går och lägger sig och dagdjuren vaknar. (Ta med en vindjacka för morgonluften är frisk.)

Vi kommer att överföra dig till elefantvandringsupplevelsen. Upptäck hur intelligenta och majestätiska dessa jättar är. En bonusinkludering är en promenad genom en naturlig skog där apor och lemurer kan hittas och de kommer ofta ganska nära för att undersöka besökare.

Detta ingår

  • Middag
  • Flaskvatten
  • Frukost

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Lunch

    Övrig information

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Din guide hämtar dig från ditt hotell. Din guide kommer att skicka ett meddelande via WhatsApp kvällen före turnén som bekräftar den exakta hämtningstiden för din plats.

    Ej rullstolsanpassat

    Ta med dig biljetten till sevärdheten.

    Tänk på att arrangörer kan ställa in på grund av oförutsedda händelser.

    Du måste vara minst 18 år för att boka eller ha sällskap av en vuxen.

    Organiserat av See My Country Safaris

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser