Utforska Insideren från Ho Chi Minh på baksidan av motorcykel - strandutflykter

Visa alla bilder (26)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Letar du efter en äventyrlig motorcykeltur runt liv och rörelse i Ho Chi Minh-staden? Vill du uppleva denna livliga stad som en riktig lokal? Vår en-dagars Ho Chi Minh-dagstur från alla hamnar, som erbjuds av kryssningen och andra bokningskontor, är ett spännande, autentiskt och effektivt sätt att utforska denna stad på sitt bästa.

⭐ Höjdpunkter:

 - Upplev ridning på motorcykel, besök Notre-Dame-katedralen och postkontoret, värdefulla Thich Quang Duc-monumentet, Gammal lägenhet, Blommamarknad, Chinatown med dolda platser, Thien Hau Pagoda, fotostopp runt staden;

 - Njut av lunch med vietnamesisk traditionell mat som vietnamesisk pannkaka och risnudlar med grillad griskött / stekt rull, Banh Mi, Crab & Shrimpnudelsoppa - specialmat i staden

 - Besök ett över 80 år gammalt kafé som är gömt i en gränd och interagera med den trevliga värden & lära sig brygga det unika Vot-kaffet

⭐ Längd: 8 timmar eller flexibel. Vi ser alltid till att du kommer tillbaka i tid för att gå ombord på kryssningsfartyget.

Detta ingår

  • Observera att vi kan tillgodose alla dietkrav, var noga med att komma i kontakt i förväg
  • Obegränsade flaskor med vatten
  • All mat och dryck som anges i resplanen
  • Återresa med privata luftkonditioneringsfordon från hamnarna till Ho Chi Minh-staden
  • Alla entréavgifter
  • Engelsktalande lokal guide, motorcykel, bränsle, motorcykel, bränsle, regnponcho, regnponcho

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Tips & andra drycker
    • Övriga personliga utgifter
    • Hamnavgift (hamntillståndstjänst)

    Övrig information

    ⭐ Mötesplats: vid hamnporten (Vung Tau-hamnen eller Phu My port eller Hiep Phuoc-hamnen eller Nha Rong-hamnen eller Phu Huu-hamnen)

    ⭐ Porttillståndstjänst:

    1. Välj att köpa hamntillståndstjänst: För en avgift på 25USD / person kan vår guide och transport gå in i hamnen, direkt till ditt kryssningsfartyg för upphämtning och avresa. Detta kräver passinformation som fullt namn, passnummer, DOB, utgångsdatum och nationalitet. Vi rekommenderar denna tjänst för säkerhet och komfort under de varma eller regniga dagarna, samt en pålitlig transporttjänst.

    2. Välj att inte köpa hamnserviceavgift: Gå ut ur hamnen i 7 minuter - 15 minuter eller ta en buss i hamnporten där vår guide och förare välkomnar dig med ett tecken och ett leende. Detta inkluderar inte en avgift.

    Servicedjur tillåtna

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser