Port of Spain Shore Excursion: Byens højdepunkter / Maracas Beach

Mulighed for gratis afbestilling

Introducer dig selv til byens højdepunkter med et besøg på den største rundkørsel i verden, også hjemsted for Trinidad Carnival. The Queen's Park Savannah! af slotte og hytter og kokosvand. Stollmeyer's Castle, også kaldet Killarney, er et af syv slående palæer, der udgør Magnificant Seven og er faktisk det første af dem, der er bygget. Det blev bygget til iværksætteren Charles Stollmeyer i 1904 af skotten Robert Gillies, der fandt inspiration i Balmoral Castle of Scotland.

Så er det på en køretur gennem Northern Range Rainforest ... Sulten bare rolig, da frokosten er Bake n Shark sandwichen serveret på stranden i Maracas Bay (gæsten er ansvarlig for deres madudgifter), en time eller to ved bugten Bør hjælpe fordøjelsen. Tag en svømmetur eller bare slap af... når vi vender tilbage til skibet. Så få nogle venner til at prøve denne tur med dig.

Hvad er inkluderet?

  • Driver / vejledning
  • Flaskevand

Yderligere oplysninger

Anbefales ikke til rejsende med rygskader

Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

Velegnet til alle fitnessniveauer

Ved bestilling skal Krydstogtsskibspassagerer give følgende oplysninger ved reservation: skibs navn, dockingstid, afgangstid og ombordstigningstidspunkt

Oplysninger om turen

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser