Kakao och cricket: Avtäckning av Port of Spains unika charm

Gratis avbokning finns tillgängligt

Upptäck Port of Spains höjdpunkter: Cocoa Delights & Cricket Pitches på denna vandringstur som visar upp den mångsidiga kulturen och historien i Trinidads huvudstad. Börja med att fördjupa dig i den livliga atmosfären i Downtown, utforska dess blandning av historisk och modern arkitektur. Besök The Cocoa Pod för att njuta av lokalt tillverkad choklad, en söt smak av Trinidads rika kakaoarv. Vandra genom den expansiva Queen's Park Savannah, ett kulturellt och rekreativt hjärta omgivet av ikoniska koloniala herrgårdar. Avsluta din turné med ett besök på Queen's Park Oval, där andan av karibisk cricket kommer till liv. Denna turné erbjuder ett härligt tvärsnitt av Port of Spains mest omhuldade platser, perfekt för besökare som vill uppleva stadens unika smaker och feststämning.

Detta ingår

  • Professionella lokala guidetjänster

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Personliga gratifikationer.

    Övrig information

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Observera: Tillgängligheten och tillgängligheten för attraktioner kan variera beroende på tid på dygnet och publikförhållanden, vilket säkerställer att varje besök är en unik upplevelse.

    Ej rullstolsanpassat

    Ta med dig biljetten till sevärdheten.

    Information om turen

    Plats

    Avgår från
    Virtus Chambers, Saint Vincent Street 120A, Downtown, Port of Spain
    Vår samlingspunkt för turnén kommer att vara vid Virtus Chambers runt centrala Port of Spain, där vi kommer att börja vår resa tillsammans.
    Slutplats
    Queen's Park Oval, Tragarete Rd 94, Port of Spain
    Efter att ha utforskat sevärdheterna och upplevt höjdpunkterna på vår turné, avslutar vi vårt äventyr på Queens Park Oval, vilket markerar slutet på vår minnesvärda utforskning.

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser