Cacao en cricket: onthulling van de unieke charmes van Port of Spain

Gratis annuleren beschikbaar

Ontdek de Port of Spain Hoogtepunten: Cocoa Delights & Cricket Pitches tijdens deze wandeltocht die de diverse cultuur en geschiedenis van de hoofdstad van Trinidad laat zien. Begin door jezelf onder te dompelen in de levendige sfeer van Downtown en de mix van historische en moderne architectuur te verkennen. Bezoek The Cocoa Pod en geniet van lokaal vervaardigde chocolaatjes, een zoete smaak van het rijke cacao-erfgoed van Trinidad. Dwaal door het uitgestrekte Queen's Park Savannah, een cultureel en recreatief hart omringd door iconische koloniale herenhuizen. Sluit uw tour af met een bezoek aan Queen's Park Oval, waar de geest van Caribische cricket tot leven komt. Deze tour biedt een prachtige dwarsdoorsnede van de meest geliefde plekken van Port of Spain, perfect voor bezoekers die de unieke smaken en feestelijke sfeer van de stad willen ervaren.

Dit is inbegrepen

  • Professionele lokale gidsdiensten

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Persoonlijke fooien.

    Aanvullende informatie

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Geschikt voor alle condities

    Let op: de beschikbaarheid en toegankelijkheid van attracties kunnen variëren, afhankelijk van het tijdstip van de dag en de drukte, waardoor elk bezoek een unieke ervaring is.

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Neem je ticket mee naar de attractie.

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    Virtus Chambers, Saint Vincent Street 120A, Downtown, Port of Spain
    Ons verzamelpunt voor de tour is bij Virtus Chambers rond het centrum van Port of Spain, waar we samen onze reis zullen beginnen.
    Eindpunt
    Queen's Park Oval, Tragarete Rd 94, Port of Spain
    Nadat we de bezienswaardigheden hebben verkend en de hoogtepunten van onze tour hebben ervaren, sluiten we ons avontuur af in Queens Park Oval, wat het einde markeert van onze gedenkwaardige verkenning.

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen