Kakao og cricket: Afsløring af Port of Spains unikke charme

Mulighed for gratis afbestilling

Oplev Port of Spain Highlights: Cocoa Delights & Cricket Pitches på denne vandretur, der viser den mangfoldige kultur og historie i Trinidads hovedstad. Start med at fordybe dig i den livlige atmosfære i Downtown, og udforske dens blanding af historisk og moderne arkitektur. Besøg The Cocoa Pod for at nyde lokalt fremstillede chokolader, en sød smag af Trinidads rige kakao-arv. Vandre gennem den ekspansive Queen's Park Savannah, et kulturelt og rekreativt hjerteland omgivet af ikoniske koloniale palæer. Afslut din tur med et besøg i Queen's Park Oval, hvor ånden fra caribisk cricket kommer til live. Denne tur tilbyder et dejligt tværsnit af Port of Spains mest elskede steder, perfekt til besøgende, der ønsker at opleve byens unikke smag og festlige ånd.

Hvad er inkluderet?

  • Professionelle lokale guidetjenester

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Personlige drikkepenge.

    Yderligere oplysninger

    Der er adgang til offentlig transport i nærheden

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Bemærk venligst: Tilgængeligheden og tilgængeligheden af attraktioner kan variere baseret på tidspunktet på dagen og publikumsforhold, hvilket sikrer, at hvert besøg er en unik oplevelse.

    Ikke tilgængelig med kørestol

    Husk at medbringe din billet til denne seværdighed.

    Oplysninger om turen

    Placering

    Afgangssted
    Virtus Chambers, Saint Vincent Street 120A, Downtown, Port of Spain
    Vores samlingspunkt for turen vil være ved Virtus Chambers omkring centrum af Port of Spain, hvor vi vil begynde vores rejse sammen.
    Slutsted
    Queen's Park Oval, Tragarete Rd 94, Port of Spain
    Efter at have udforsket seværdighederne og oplevet højdepunkterne på vores tur, afslutter vi vores eventyr ved Queens Park Oval, hvilket markerer slutningen på vores mindeværdige udforskning.

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser