Land of Legends Night Show med Rund Transfer fra Side

Mulighed for gratis afbestilling

Land of Legends Night Show varer cirka 1 time, dette show tilbyder en fortryllende flugt ind i en verden af fængslende syn og lyde. Før showet kan du tage dig tid til at gennemse Land of Legends indkøbscenter, hvor du kan finde en række butikker og underholdningsmuligheder.

The Land of Legends er en topdestination for en uforglemmelig aften i byen, især for familier. Børn vil være begejstrede for den fascinerende forestilling, og der er rigelig tid til at udforske indkøbscenteret i op til 3 timer før showet begynder. Vær opmærksom på tidsplanen for returrejsen leveret af din rejseguide.

Forbered dig på at blive tryllebundet af den ekstraordinære musikalske optræden, med fortryllende melodier og betagende lysdisplays. Chateauets storslåede arkitektur kommer til live med et fantastisk udvalg af farver og lys, hvilket skaber en magisk stemning, du ikke vil gå glip af. Nyd en aften med undren og glæde ved Land of Legends Night Show!

Hvad er inkluderet?

  • Land of Legends Night Show
  • Køretøj med aircondition
  • Parkeringsafgifter
  • Afhent og aflever
  • Rejseforsikring

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Personlige udgifter

    Yderligere oplysninger

    Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    De fleste af hotellerne i Side-regionen har høje regler for privatliv. Mød os venligst ved hovedindgangen til dit hotel. Vent venligst ikke i receptionen.

    Ikke tilgængelig med kørestol

    Husk at medbringe din billet til denne seværdighed.

    Oplysninger om turen

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser