Avslöja skönheten i Sidi Bou Said och Carthage Private Tour

Ge dig ut på en resa genom tiden med vår guidade rundtur i Kartagos antikviteter och Sidi Bou Saids pittoreska by. Börja dagen med ett besök i den antika staden Kartago, som grundades av fenicierna 814 f.Kr. Upptäck de tidigaste bosättningarna på Byrsa Hill, inklusive de anmärkningsvärda puniska hamnarna, ett bevis på karthagernas mästerskap över havet. Upplev Tophet, en gammal gravplats och helgedom för de puniska gudarna.

Bli förvånad över de fascinerande grunderna i fem våningar höga puniska hus, alla med sin egen cistern och avloppssystem. Sedan tar vi en naturskön bilresa längs kusten till den charmiga blåvita byn Sidi Bou Said. Gå genom dess smala gator och hantverksbutiker, stanna för att njuta av myntte och njut av panoramautsikten över Medelhavet. Vår kunniga guide kommer att ge insikter och sammanhang för att göra din upplevelse oförglömlig.

Detta ingår

  • Transport
  • Professionell lokal reseguide

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Lunch
    • Drycker

    Övrig information

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Hämtning och avlämning tillhandahålls av oss. Det gäller att vara redo vid angiven tid så att vi inte går miste om någon attraktion på grund av tid.

    Ej rullstolsanpassat

    Ta med dig biljetten till sevärdheten.

    Tänk på att arrangörer kan ställa in på grund av oförutsedda händelser.

    Du måste vara minst 18 år för att boka eller ha sällskap av en vuxen.

    Organiserat av Opatrip.com Tunisia

    Information om turen

    Vanliga frågor




    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser