Antika Kartago och Sidi Bou Said halvdagstur med lunch

Gratis avbokning finns tillgängligt

Kartago var huvudstaden i antikens Roms största rival och platsen för en titanisk sammandrabbning av civilisationer. Idag vittnar dess ruiner om Roms ultimata seger som du kommer att upptäcka under denna turné, som också tar in Sidi Bou Said.

Att utforska platsen med en guide ger dig den historiska bakgrunden och det lokala perspektivet på historien om Kartago. Du kommer att se ruiner som Antoninus-baden, som var de största termalbaden i det romerska imperiet. Ta en titt runt amfiteatern och offerplatsen Tophet innan du tar en paus för lunch.

Efter en traditionell tunisisk lokal lunch besöker du Sidi Bou Said, en by på en klippa med kullerstensgränder kantad av vitkalkade hus med himmelsblåa dörrar och fönsterluckor. Det blå och vita färgschemat har ekon av de grekiska öarna och kontrasterar fint med havet utanför. Du kommer att upptäcka stadens historia och ta reda på varför så många konstnärer har kallat den hem genom åren.

Detta ingår

  • Inträdesavgifter
  • Transport
  • Lunch
  • Guide

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Extrafunktioner

    Övrig information

    Upphämtning sker endast från utvalda hotell. Din exakta hämtningstid och plats beror på hotellet där du bor. Efter att ha bekräftat bokningen kommer vi att kontakta dig för att informera dig om exakt tid och plats för hämtning. Om du inte har hört från oss minst 48 timmar innan aktivitetens starttid, vänligen kontakta oss. Om ingen hotellinformation ges kommer vi inte att kunna tillhandahålla våra tjänster.

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Ej rullstolsanpassat

    Ta med dig biljetten till sevärdheten.

    Information om turen

    Betyg från andra besökare

    Värt ett besök
    5.0
    Faciliteter
    5.0
    Servicenivå
    5.0
    Lätt att hitta
    5.0

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser