Det gamle Kartago og Sidi Bou Said halvdagstur med frokost

Vis alle 7 billeder
Mulighed for gratis afbestilling

Kartago var hovedstaden i det antikke Roms største rival og stedet for et titanisk sammenstød mellem civilisationer. I dag vidner dens ruiner om Roms ultimative sejr, som du vil opdage under denne tur, som også tager i Sidi Bou Said.

At udforske stedet med en guide giver dig den historiske baggrund og det lokale perspektiv på historien om Karthago. Du vil se ruiner som Antoninus-badene, som var de største termiske bade i Romerriget. Tag et kig rundt i amfiteatret og Tophet-offerstedet, før du tager en pause til frokost.

Efter en traditionel tunesisk lokal frokost besøger du Sidi Bou Said, en landsby på en klippetop med brostensbelagte gyder omkranset af hvidkalkede huse med himmelblå døre og vinduesskodder. Det blå og hvide farveskema har ekko af de græske øer og står i flot kontrast til havet udenfor. Du vil opdage byens historie og finde ud af, hvorfor så mange kunstnere har kaldt den hjem gennem årene.

Hvad er inkluderet?

  • Guide
  • Adgangsgebyrer
  • Frokost
  • Transportere

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Ekstra

    Yderligere oplysninger

    Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Afhentning tilbydes kun fra udvalgte hoteller. Dit nøjagtige afhentningstidspunkt og -sted afhænger af det hotel, hvor du bor på. Efter bekræftelse af reservationen vil vi kontakte dig for at informere dig om det nøjagtige afhentningstidspunkt og sted. Hvis du ikke har hørt fra os mindst 48 timer før aktivitetens starttidspunkt, bedes du kontakte os. Hvis der ikke gives nogen hoteloplysninger, vil vi ikke være i stand til at levere vores tjenester.

    Ikke tilgængelig med kørestol

    Husk at medbringe din billet til denne seværdighed.

    Oplysninger om turen

    Gæsternes vurderinger

    Værd at besøge
    5.0
    Faciliteter
    5.0
    Serviceniveau
    5.0
    Let at finde
    5.0

    Ofte stillede spørgsmål





    Har du nogen forslag?

    Billetter og priser