Guidad Kartago och Sidi Bou Said halvdagstur med lunch

Visa alla bilder (7)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Kartago var huvudstaden i antikens Roms största rival och platsen för en titanisk sammandrabbning av civilisationer. Idag vittnar dess ruiner om Roms ultimata seger, vilket du kommer att upptäcka under denna turné, som också tar in Sidi Bou Said.

Under ledare som Hannibal var Kartago en av den antika världens största makter. Se ruiner som Antoninus-baden, aristokratiska villor, amfiteatern och offerplatsen Tophet.

Därefter besöker du Sidi Bou Said, en by på en klippa med kullerstensgränder kantad av vitkalkade hus med blå dörrar och fönsterluckor. Utsikten över Tunisbukten är grädden på moset.

Detta ingår

  • Inträdesavgifter
  • Transport
  • Lunch
  • Guide

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Extrafunktioner

    Övrig information

    Upphämtning sker endast från utvalda hotell. Din exakta hämtningstid och plats beror på hotellet där du bor. Efter att ha bekräftat bokningen kommer vi att kontakta dig för att informera dig om exakt tid och plats för hämtning. Om du inte har hört från oss minst 48 timmar innan aktivitetens starttid, vänligen kontakta oss. Om ingen hotellinformation ges kommer vi inte att kunna tillhandahålla våra tjänster.

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Ej rullstolsanpassat

    Ta med dig biljetten till sevärdheten.

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser