Begeleide Carthago en Sidi Bou Said Tour van een halve dag met lunch

Toon alle 7 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Carthago was de hoofdstad van de grootste rivaal van het oude Rome en de locatie van een gigantische botsing van beschavingen. Tegenwoordig getuigen de ruïnes van de ultieme overwinning van Rome, zoals je zult ontdekken tijdens deze tour, die ook langs Sidi Bou Said gaat.

Onder leiders als Hannibal was Carthago een van de grootste mogendheden van de oudheid. Bekijk ruïnes zoals de thermen van Antoninus, aristocratische villa's, het amfitheater en de offerplaats Tophet.

Vervolgens bezoek je Sidi Bou Said, een dorp op een klif met geplaveide steegjes omzoomd door witgekalkte huizen met blauwe deuren en luiken. Het uitzicht over Tunis Bay is de kers op de taart.

Dit is inbegrepen

  • Gids
  • Toegangsprijzen
  • Lunch
  • Vervoer

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Extra's

    Aanvullende informatie

    Ophalen is alleen mogelijk bij geselecteerde hotels. Uw exacte ophaaltijd en -plaats zijn afhankelijk van het hotel waar u verblijft. Na bevestiging van de boeking nemen wij contact met u op om u te informeren over de exacte ophaaltijd en -plaats. Als u minimaal 48 uur vóór aanvang van de activiteit nog niets van ons heeft gehoord, neem dan contact met ons op. Als er geen hotelinformatie wordt verstrekt, kunnen wij onze diensten niet verlenen.

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Neem je ticket mee naar de attractie.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen