4 uur durende gedeelde tour in het El Jem Colosseum

Gratis annuleren beschikbaar

Met een amfitheater dat kan wedijveren met dat van Rome, zorgt El Jem voor een fascinerende reis terug in de tijd. Je reist van Port El Kantaoui naar het Colosseum om rond te kijken. Daarna gaat het naar het museum om nog meer te leren over de spelen en veldslagen die daar plaatsvonden.

Je stapt het tijdperk van Gladiator binnen tijdens deze tour van een halve dag, inclusief een bezoek aan het grootste colosseum van Noord-Afrika. Zodra je aankomt, heb je tijd om de omgeving te verkennen en het wonder van deze uitgestrekte historische ruimte en UNESCO-werelderfgoedlocatie in je op te nemen. Ooit kon het maar liefst 35.000 toeschouwers herbergen die de wedstrijden en veldslagen die zich op het podium afspeelden, kwamen aanmoedigen en bespotten.

Je krijgt ook de kans om te bewonderen hoe El Jem, voorheen Thysdrus, enorm belangrijk was in de tijd van het Romeinse rijk. Sluit uw bezoek vervolgens af in het nabijgelegen El Jem Museum, waar een selectie Romeinse mozaïeken en tentoonstellingen over de spelen een boeiend inzicht bieden.

Dit is inbegrepen

  • Gids
  • Toegangsprijzen
  • Vervoer

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Fooi

    Aanvullende informatie

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

    Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

    Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

    Geschikt voor alle condities

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen