Sør-Tunisia-tur med Star Wars Cave Village og lunsj

Mulighet for gratis avbestilling

Du drar til åsene og landsbyen Tamazret, og besøker deretter Tunisias største oase pluss en underjordisk landsby som var med i Star Wars. Du har også en kameltur inkludert for en autentisk tunisisk opplevelse.

Først opp vil du ta deg til landsbyen Tamezret på en bakketopp, som er oversådd med mursteinshus. Her slynger gatene seg oppover til en hvitkalket moské, som skuer utover ørkenslettene. Vi tar en pause her for en kaffestopp og en titt rundt. Etterpå drar du til Douz, kjent som «porten til Sahara».

Benytt anledningen til å ta på deg tradisjonelle beduinkåper og nyt en kameltur mens du svaier over den bølgende sanden. Deretter stopper du for lunsj på et hotell før du besøker troglodytelandsbyen i Matmata. Når du ser de geniale og Insta-perfekte huleboligene hugget inn i fjellet, vil du forstå hvorfor den fikk en rolle som Luke Skywalkers hjem i Star Wars.

Inkludert

  • Lunsj
  • Guide
  • Transportere
  • Kameltur

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Ekstrautstyr

    Øvrig informasjon

    Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Henting tilbys kun fra utvalgte hoteller. Din eksakte hentetid og sted avhenger av hotellet du bor på. Etter å ha bekreftet bestillingen vil vi kontakte deg for å informere deg om nøyaktig hentetid og sted. Hvis du ikke har hørt fra oss minst 48 timer før aktivitetens starttidspunkt, vennligst kontakt oss. Hvis ingen hotellinformasjon er gitt, vil vi ikke kunne tilby tjenestene våre

    Ikke tilrettelagt for rullestol

    Husk å ta med deg billetten til attraksjonen.

    Informasjon om turen

    Vurderinger fra andre besøkende

    Verdt et besøk
    2.3
    Fasiliteter
    2.0
    Servicenivå
    2.0
    Lett å finne frem til
    2.0

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser