Zuid-Tunesië Tour met Star Wars Cave Village en lunch

Toon alle 7 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Je gaat naar de heuvels en het dorp Tamazret en bezoekt vervolgens de grootste oase van Tunesië plus een ondergronds dorp uit Star Wars. Je hebt ook een kameelrit inbegrepen voor een authentieke Tunesische ervaring.

Eerst ga je naar het heuveldorp Tamezret, dat bezaaid is met lemen huizen. Hier slingeren de straten omhoog naar een witgekalkte moskee, die uitkijkt over de woestijnvlaktes. We pauzeren hier voor een koffiestop en kijken rond. Daarna ga je naar Douz, bekend als de 'toegangspoort tot de Sahara'.

Maak van de gelegenheid gebruik om traditionele bedoeïenengewaden aan te trekken en te genieten van een ritje op een kameel, zwaaiend over het glooiende zand. Daarna stop je voor de lunch in een hotel voordat je het holbewonersdorp in Matmata bezoekt. Zodra je de ingenieuze en Insta-perfecte grotwoningen ziet die in de rots zijn uitgehouwen, begrijp je waarom het een rol kreeg als Luke Skywalker's huis in Star Wars.

Dit is inbegrepen

  • Gids
  • Kamelen ritje
  • Lunch
  • Vervoer

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Extra's

    Aanvullende informatie

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    Ophalen is alleen mogelijk bij geselecteerde hotels. Uw exacte ophaaltijd en -plaats zijn afhankelijk van het hotel waar u verblijft. Na bevestiging van de boeking nemen wij contact met u op om u te informeren over de exacte ophaaltijd en -plaats. Als u minimaal 48 uur vóór aanvang van de activiteit nog niets van ons heeft gehoord, neem dan contact met ons op. Als er geen hotelinformatie wordt verstrekt, kunnen wij onze diensten niet verlenen

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Neem je ticket mee naar de attractie.

    Routebeschrijving

    Beoordelingen van gebruikers

    De moeite waard
    1.0
    Faciliteiten
    1.0
    Kwaliteit dienstverlening
    1.0
    Gemakkelijk te bereiken
    1.0

    Veelgestelde vragen





    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen