Tour i det sydlige Tunesien med Star Wars Cave Village og frokost

Mulighed for gratis afbestilling

Du vil tage mod bakkerne og landsbyen Tamazret og derefter besøge Tunesiens største oase plus en underjordisk landsby, der var med i Star Wars. Du har også en kameltur inkluderet for en autentisk tunesisk oplevelse.

Først kommer du til landsbyen Tamezret på en bakketop, som er spækket med murstenshuse. Her snor gaderne sig opad til en hvidkalket moské, som skuer ud over ørkensletterne. Vi holder pause her for et kaffestop og et kig rundt. Bagefter tager du mod Douz, kendt som 'porten til Sahara'.

Benyt lejligheden til at tage traditionelle beduinkåber på og nyd en kameltur, der svajer over det bølgende sand. Derefter stopper du til frokost på et hotel, før du besøger troglodytelandsbyen ved Matmata. Når du ser de geniale og Insta-perfekte huleboliger hugget ind i klippen, vil du forstå, hvorfor den fik en rolle som Luke Skywalkers hjem i Star Wars.

Hvad er inkluderet?

  • Kamel tur
  • Guide
  • Frokost
  • Transportere

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Ekstra

    Yderligere oplysninger

    Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Afhentning tilbydes kun fra udvalgte hoteller. Dit nøjagtige afhentningstidspunkt og -sted afhænger af det hotel, hvor du bor på. Efter bekræftelse af reservationen vil vi kontakte dig for at informere dig om det nøjagtige afhentningstidspunkt og sted. Hvis du ikke har hørt fra os mindst 48 timer før aktivitetens starttidspunkt, bedes du kontakte os. Hvis der ikke gives nogen hoteloplysninger, vil vi ikke være i stand til at levere vores tjenester

    Ikke tilgængelig med kørestol

    Husk at medbringe din billet til denne seværdighed.

    Oplysninger om turen

    Gæsternes vurderinger

    Værd at besøge
    2.3
    Faciliteter
    2.0
    Serviceniveau
    2.0
    Let at finde
    2.0

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser