Chiang Rai City & Temples

5

Voortreffelijk
6 beoordelingen
Gratis annuleren beschikbaar

Dit is een tour van een halve dag om je naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Chiang Rai te brengen. Bezoek het belangrijkste marktgebied en Wat Phra Kaew Chiang Rai, waar de beroemde Emerald Buddha (in Bangkok) werd gevonden in 1434 na Christus.

Bezoek ook Wat Doi Thong, met zijn Navel-pilaren, met uitzicht op de Mae Kok-rivier en het monument van King Meng Rai met zijn jaarlijkse festival in februari. Bezoek dan Wat Rong Khun, ook wel De Witte Tempel genoemd; binnen het bevat muurschilderingen en schilderijen van de Boeddha beeld en geverfd emaille keramische vloer. De buitenkant is gemaakt met Thaise kunstdessins met limoenbeeld, versierd met kleine stukjes spiegel die het gebouw doen schitteren en schijnen in het zonlicht.

Dit is inbegrepen

  • Vervoer heen en terug van en naar hotels in Chiang Rai
  • Rondleiding door Chiang Rai, Wat Phra Kaew, Wat Phra That Doi Chom Thong en Wat Rong Khun
  • Alle toegangsprijzen

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Fooien (optioneel)
    • Alle eten, drinken of snacks

    Aanvullende informatie

    Geschikt voor alle condities

    Er zijn ten minste 2 mensen nodig om deze activiteit te laten plaatsvinden. Een enkele reiziger kan dit product boeken, maar is afhankelijk van beschikbaarheid en annulering als op de activiteitsdag niet aan het minimum aantal mensen wordt voldaan. (Alternatieve datum of terugbetaling zal worden aangeboden als dit gebeurt.).

    Kinderen van 1 en jonger zijn gratis

    Kinderen van 11 en jonger moeten worden vergezeld door een betalende volwassene

    Ophalen bij alle hotels in het stadsdeel Chiang Rai. Ophalen bij Golden Triangle-hotels kan worden aangevraagd tegen een toeslag.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen