Heldags Similan-øen Snorking-tur med speedbåd fra Khao Lak

Mulighed for gratis afbestilling

Dette er ø-hop, når det er bedst. Similan-øerne er uberørte juveler i Andamanhavet, og det er det, drømme er lavet af – koralrev, skjulte strande og tropiske regnskove. Du tager en speedbåd over fra Phuket tidligt om morgenen for at slå alle andre og tilbringer dagen med at snorkle, svømme og dase på stranden.

Udflugten starter med stil med en speedbådstur til Similans. Du vil se deres frodige grønne interiør på afstand, men den hvide dis af strande mod det turkise vand vil være din base for dagen. Snorkel blandt bløde og hårde koraller og gå på jagt efter omkring 500 arter, der kalder dette sted hjem.

Der er ni ubeboede øer i alt, selvom den thailandske kongefamilie har en villa på Ko Miang. Afhængigt af tidevandet besøger du tre eller fire af øerne, og frokosten vil blive serveret på stranden under et af stoppestederne.

Hvad er inkluderet?

  • Alle indgangsgebyrer efter behov
  • R/T Transfer hotel afhentning/aflevering (kun udvalgt hotel)
  • Brug af udstyr til snorkling
  • Forsikring
  • Frokost på stranden
  • Engelsktalende guide

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Udgifter af personlig karakter og drikkepenge til guide og chauffør

    Yderligere oplysninger

    Anbefales ikke til rejsende med rygskader

    Rejsende skal mindst være i moderat fysisk form

    : Det er obligatorisk at angive følgende oplysninger på tidspunktet for reservationen. Familienavn, Fornavn, Fødselsdato, Pasnummer Nationalitet

    Vi anbefaler kraftigt at give en kopi af pas ved reservationen og desuden at medbringe en kopi af pas til registrering på turen. Vi vil ikke være realiserbare for forkerte eller manglende oplysninger, hvis der ikke leveres nogen kopi. Yderligere gebyrer eller omkostninger for kunden kan forekomme i tilfælde af forkerte eller manglende data eller dokumenter.

    Der kræves et minimum antal gæster (10) for at denne tur kan fungere, hvis minimumsantallet ikke nås, vil turen blive aflyst, og du vil blive tilbudt enten en alternativ dato eller fuld refusion

    Oplysninger om turen

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser