Mae Hong Son City & Temples Tour

Gratis avbokning finns tillgängligt

En av de mest ikoniska platserna i Mae Hong Son är dess sjö. Rätt bredvid sjön finns två magnifika tempel - Wat Chong Klang och Wat Chong Kham. Efter hotellupphämtningen kan du besöka dessa två mycket attraktiva kloster som innehåller glasmålningar som skildrar buddhismen och de lokala byborna ett enkelt sätt att leva och en mycket slående rotting Buddha-bild. Med sjön, Nong Chong Kham och den omgivande allmänna parken framför templen och bergen i bakgrunden är detta verkligen en vacker plats att besöka.

Fortsätt till “Wat Phra Thad Doi Kong Moo” med utsikt över provinsstaden. Konstruerad av Phaya Singhanatracha 1860, den första kungen av Mae Hong Son, består tempeltemplet på kullen av flera strukturer inklusive två chedier och två viharner. En extremt lugn miljö, toppen av Doi Kong Moo-backen ger 360 graders utsikt över Chong Kham-sjön, Mae Hong Son, Pai-dalen och flygplatsen till ena sidan och de skogsklädda kullarna i Burma till andra sidan.

Detta ingår

  • Returnera hotelltransport
  • Entré på alla tempel

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Gratifikationer (valfritt)
    • Donation vid tempel (valfritt)

    Övrig information

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Turnén går endast på morgnar

    Kostnaden baseras på en deltagartur (minst 2 vuxna). En dag före turnén, om endast 1 person är bokad, kan turnén fortfarande fungera men avgift måste betalas till Guide för att turnén ska fungera eftersom Private Tour ELLER pax kan avboka och få återbetalning.

    Det finns en klädkod för att komma in i ett tempel. Modest kläder måste bäras.

    Alla hotell i Mae Hong Son

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser