Mae Hong Son City & Temples Tour

Gratis avbokning finns tillgängligt

Mae Hong Son City & Temples Tour är en fängslande resa som tar dig genom de pittoreska landskapen och det rika kulturarvet i norra Thailand. Mae Hong Son ligger inbäddat i bergen och är känt för sin fantastiska natur, sina traditionella bergsbyar och fridfulla tempel.

Turen börjar vanligtvis med ett besök på Wat Phra That Doi Kong Mu, ett fantastiskt tempel på kullen som erbjuder panoramautsikt över Mae Hong Son och dess omgivande dalar. Beundra den intrikata arkitekturen och fridfulla atmosfären medan du lär dig om templets betydelse i den lokala kulturen.

Därefter utforskar du Wat Jong Kham och Wat Jong Klad, två vackra tempel som ligger vid sjön. Dessa tempel är kända för sin unika blandning av burmesiska och thailändska arkitektoniska stilar, visar upp utsmyckade dekorationer och levande färger. Den lugna omgivningen ger en perfekt bakgrund för reflektion och fotografering.

Detta ingår

  • Returnera hotelltransport
  • Entré på alla tempel

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Gratifikationer (valfritt)
    • Donation vid tempel (valfritt)

    Övrig information

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Turnén går endast på morgnar

    Kostnaden baseras på en deltagartur (minst 2 vuxna). En dag före turnén, om endast 1 person är bokad, kan turnén fortfarande fungera men avgift måste betalas till Guide för att turnén ska fungera eftersom Private Tour ELLER pax kan avboka och få återbetalning.

    Det finns en klädkod för att komma in i ett tempel. Modest kläder måste bäras.

    Alla hotell i Mae Hong Son

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser