Mae Hong Son City & Temples Tour

Mulighet for gratis avbestilling

Mae Hong Son City & Temples Tour er en fengslende reise som tar deg gjennom de pittoreske landskapene og det rike kulturarven i Nord-Thailand. Mae Hong Son ligger i fjellene og er kjent for sine fantastiske landskap, tradisjonelle landsbyer og rolige templer.

Turen starter vanligvis med et besøk til Wat Phra That Doi Kong Mu, et fantastisk tempel på bakken som tilbyr panoramautsikt over Mae Hong Son og dens omkringliggende daler. Beundre den kompliserte arkitekturen og fredelige atmosfæren mens du lærer om tempelets betydning i lokal kultur.

Deretter vil du utforske Wat Jong Kham og Wat Jong Klad, to vakre templer som ligger ved innsjøen. Disse templene er kjent for sin unike blanding av burmesiske og thailandske arkitektoniske stiler, som viser ornate dekorasjoner og levende farger. De rolige omgivelsene gir en perfekt bakgrunn for refleksjon og fotografering.

Inkludert

  • Inngang i alle templer
  • Returner hotelltransport

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Gratulerer (valgfritt)
    • Donasjon ved tempel (valgfritt)

    Øvrig informasjon

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Turen opererer bare om morgenen

    Kostnaden er basert på en delta-tur (minimum 2 voksne). En dag før turen, hvis bare 1 person er booket, kan turen fortsatt operere, men det må betales tilleggsavgift til guiden for at turen skal fungere som privat tur ELLER pax kan kansellere og motta refusjon.

    Det er en kleskode for å komme inn i et tempel. Beskjedne klær må brukes.

    Alle hoteller i Mae Hong Son

    Informasjon om turen

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser