Mae Hong Son City & Temples Tour

Gratis annuleren beschikbaar

Mae Hong Son City & Temples Tour is een boeiende reis die je meeneemt door de schilderachtige landschappen en het rijke culturele erfgoed van Noord-Thailand. Gelegen in de bergen, Mae Hong Son is bekend om zijn prachtige landschap, traditionele heuvel stam dorpen, en serene tempels.

De tour begint meestal met een bezoek aan de Wat Phra That Doi Kong Mu, een prachtige tempel op een heuveltop met een panoramisch uitzicht op Mae Hong Son en de omliggende valleien. Bewonder de ingewikkelde architectuur en rustige ambiance terwijl je leert over de betekenis van de tempel in de lokale cultuur.

Vervolgens verken je Wat Jong Kham en Wat Jong Klad, twee prachtige tempels gelegen aan het meer. Deze tempels staan bekend om hun unieke mix van Birmaanse en Thaise bouwstijlen, met sierlijke decoraties en levendige kleuren. De rustige omgeving biedt een perfecte achtergrond voor reflectie en fotografie.

Dit is inbegrepen

  • Ingang bij alle tempels
  • Retour hoteltransport

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Fooien (optioneel)
    • Donatie bij tempel (optioneel)

    Aanvullende informatie

    Geschikt voor alle condities

    De tour werkt alleen 's ochtends

    De kosten zijn gebaseerd op een Join Tour (minimaal 2 volwassenen). Een dag voorafgaand aan de tour, als er slechts 1 persoon is geboekt, kan de tour nog steeds doorgaan, maar er moet een toeslag aan de gids worden betaald om de tour te laten werken, aangezien privétour OF pax kan annuleren en restitutie kan ontvangen.

    Er is een kledingvoorschrift voor het betreden van een tempel. Er moet bescheiden kleding worden gedragen.

    Alle hotels in Mae Hong Son

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen