Mae Hong Son City & Temples Tour

Gratis annuleren beschikbaar

Een van de meest iconische locaties in Mae Hong Son is het meer. Direct naast het meer zijn twee prachtige tempels - Wat Chong Klang en Wat Chong Kham. Volg na het ophalen van het hotel deze twee zeer aantrekkelijke kloosters met glazen schilderijen die het boeddhisme en de eenvoudige manier van leven van de lokale bevolking en een zeer opvallend rieten Boeddha-beeld weergeven. Met het meer, Nong Chong Kham en het omringende openbare park voor de tempels en de bergen op de achtergrond is dit zeker een prachtige plek om te bezoeken.

Ga verder naar Wat Phra Thad Doi Kong Moo dat uitkijkt over de provinciestad. Gebouwd door Phaya Singhanatracha in 1860, de eerste koning van Mae Hong Son, bestaat de tempeltempel op een heuvel uit verschillende structuren, waaronder twee chedi's en twee viharns. Een uiterst rustige omgeving, de top van de heuvel Doi Kong Moo biedt 360 graden uitzicht op Chong Kham Lake, Mae Hong Son, de Pai-vallei en de luchthaven aan de ene kant en de beboste heuvels van Birma aan de andere kant.

Dit is inbegrepen

  • Ingang bij alle tempels
  • Retour hoteltransport

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Fooien (optioneel)
    • Donatie bij tempel (optioneel)

    Aanvullende informatie

    Geschikt voor alle condities

    De tour werkt alleen 's ochtends

    De kosten zijn gebaseerd op een Join Tour (minimaal 2 volwassenen). Een dag voorafgaand aan de tour, als er slechts 1 persoon is geboekt, kan de tour nog steeds doorgaan, maar er moet een toeslag aan de gids worden betaald om de tour te laten werken, aangezien privétour OF pax kan annuleren en restitutie kan ontvangen.

    Er is een kledingvoorschrift voor het betreden van een tempel. Er moet bescheiden kleding worden gedragen.

    Alle hotels in Mae Hong Son

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen