Tham Lod Cave & Pre-Historical Tomb & Bamboo Bridge

Gratis avbokning finns tillgängligt

Tham Lod är en fascinerande plats känd för sin arkeologiska betydelse, med antikviteter och förhistoriska lämningar som upptäckts i området. Ditt äventyr börjar med en guidad tur in i Tham Lod Cave, där du glider genom den fantastiska grottan på en bambuflotte, upplyst av en lampa.

Efter att ha utforskat grottan väntar en läcker lunch på dig på en lokal restaurang. Resan fortsätter till Tham Plaa, även känd som Fish Cave.

Turen inkluderar också ett besök på Zutongpae Bridge, en charmig bambubro som ligger i utkanten av Mae Hong Son City. Bron är cirka 500 meter lång och kantad med två meter breda bambumattor. Bron byggdes av lokalbefolkningen för att betjäna munkarna i Wat Tham Poo Sa Ma och invånarna i Ban Gung Mai Sak. På Shan-språket betyder Zutongpae framgång, och man tror att korsandet av denna bro kommer att bidra till att uppfylla dina drömmar.

Detta ingår

  • Retur Hotel Transport från / till hotell i Mae Hong Son
  • Ställ lunch
  • Thai lokalguide

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Gratifikationer (valfritt)
    • Drycker

    Övrig information

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Kostnaden är baserad på en Join Tour (minst 2 vuxna). En dag före resan, om endast 1 person är bokad, kan turnén fortfarande fungera men tillägg måste betalas till Guide för turné för att fungera som privat tur ELLER Pax kan avbryta och få återbetalning.

    Minsta ålder 4 år (de har inte flytvästar för barn i denna ålder)

    Om dina reseplaner ändras efter bokningen, oroa dig inte. I Asien Thailand kommer göra allt för att ändra din bokning för att passa dina nya researrangemang utan kostnad.

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser