Tham Lod Cave & Pre-Historical Tomb & Bamboo Bridge

Gratis annuleren beschikbaar

Tham Lod is een fascinerende site die bekend staat om zijn archeologische betekenis, met antiek en prehistorische overblijfselen ontdekt in het gebied. Je avontuur begint met een rondleiding door de grot van Tham Lod, waar je door de prachtige grot glijdt op een bamboevlot, verlicht door een lamp.

Na het verkennen van de grot wacht u een heerlijke lunch in een lokaal restaurant. De reis gaat verder naar Tham Plaa, ook bekend als Fish Cave.

De tour omvat ook een bezoek aan de Zutongpae Bridge, een charmante bamboe brug gelegen aan de rand van Mae Hong Son City. Deze brug overspant ongeveer 500 meter en is bekleed met bamboematten van twee meter breed. De brug werd gebouwd door de lokale bevolking om de monniken van Wat Tham Poo Sa Ma en de bewoners van Ban Gung Mai Sak te dienen. In de Shan-taal betekent 'Zutongpae' 'succes' en men gelooft dat het oversteken van deze brug zal helpen om je dromen te vervullen.

Dit is inbegrepen

  • Terug Hotelvervoer van / naar hotels in Mae Hong Son
  • Lunch instellen
  • Thaise lokale gids

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Fooien (optioneel)
    • dranken

    Aanvullende informatie

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    De kosten zijn gebaseerd op een Join Tour (minimaal 2 volwassenen). Een dag voor de tour, als slechts 1 persoon is geboekt, kan de tour nog steeds worden uitgevoerd, maar moet er een toeslag worden betaald voor de reisgids om te werken als Private Tour OF als pax kan annuleren en restitutie kan krijgen.

    Minimum leeftijd van 4 jaar (ze hebben geen reddingsvesten voor kinderen van deze leeftijd)

    Als uw reisplannen na het boeken veranderen, hoeft u zich geen zorgen te maken. I Azië Thailand zal al het mogelijke doen om uw boeking kosteloos aan te passen aan uw nieuwe reisarrangementen.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen