Tham Lod Cave & Pre-Historical Tomb & Bamboo Bridge

Gratis annuleren beschikbaar

Tham Lod is een plek waar antiek en prehistorische overblijfselen zijn gevonden. Samen met een lamp wordt u per bamboevlot naar de Tham Lod-grot geleid. Deze enorme grot is prachtig versierd met kleurrijke stalagmieten en stalactieten.

De lunch wordt verzorgd in een lokaal restaurant. Bezoek dan Tham Plaa of Fish Cave. Loop ongeveer 200 meter door het park en steek een smalle hangbrug over naar de grot. Naast de grot ligt een poel die uit een onderaardse stroom kabbelt. Het zwembad bevat enorme vissen die je kunt voeren.

Bezoek ook de Zutongpae-brug, de bamboebrug aan de rand van Mae Hong Son City, bekleed met bamboematten van ongeveer 2 meter breed en ongeveer 500 meter lang, gebouwd door de lokale bevolking om de monniken van Wat Tham Poo Sa Ma en de lokale bevolking te dienen van Ban Gung Mai Sak. De naam Zutongpae komt uit de Shan-taal en betekent 'succes'. Er wordt aangenomen dat dromen zullen uitkomen voor degenen die de brug oversteken.

Dit is inbegrepen

  • Terug Hotelvervoer van / naar hotels in Mae Hong Son
  • Lunch instellen
  • Thaise lokale gids

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Fooien (optioneel)
    • dranken

    Aanvullende informatie

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    De kosten zijn gebaseerd op een Join Tour (minimaal 2 volwassenen). Een dag voor de tour, als slechts 1 persoon is geboekt, kan de tour nog steeds worden uitgevoerd, maar moet er een toeslag worden betaald voor de reisgids om te werken als Private Tour OF als pax kan annuleren en restitutie kan krijgen.

    Minimum leeftijd van 4 jaar (ze hebben geen reddingsvesten voor kinderen van deze leeftijd)

    Als uw reisplannen na het boeken veranderen, hoeft u zich geen zorgen te maken. I Azië Thailand zal al het mogelijke doen om uw boeking kosteloos aan te passen aan uw nieuwe reisarrangementen.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen