Heldags Koh Chang-tur med lunch

Gratis avbokning finns tillgängligt

Du har möjlighet att uppleva flera höjdpunkter på denna dagstur och få ett riktigt fint helhetsintryck av Thailands näst största ö. Efter att ha hämtat dig från hotellet kommer vi att visa dig den vackra utsiktsplatsen vid White Sand Beach innan vi fortsätter till norra delen av ön. Här besöker vi sedan andehuset Koh Chang.

Vi fortsätter längs östkusten och besöker de vackra mangroveskogarna i Salak Kok, där vi ska på en båttur genom mangroveskogarna. Du kan välja mellan thailändska traditionella båtar eller kajaker. Vi fortsätter sedan till Salak Phet och besöker det lokala templet, där vår guide berättar mer om buddhismen. Lunch avnjuter vi i Salak Phet.

På eftermiddagen tar vi dig till Shambala Beach Bar i den vackra Klong Son-bukten. Detta är en av de bäst bevarade hemligheterna i Koh Chang och ett bra ställe att koppla av och simma i strandpoolen.

Detta ingår

  • Engelsktalande och professionell lokal guide
  • Försäkring
  • Alla entréavgifter
  • R/T Transfer hotellhämtning/avlämning (endast utvalda hotell)
  • Lunch

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Utgifter av personlig karaktär och dricks för guide och chaufför

    Övrig information

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Ett minsta antal på 4 gäster krävs för att denna turné ska fungera, om minimiantalet inte uppnås kommer turen att ställas in och du kommer att erbjudas antingen ett alternativt datum eller full återbetalning

    Högsäsong (nov-mars) garanterar avgång 2 vuxna

    Lågsäsong (apr-okt) garantera avgång 4 vuxna

    Du måste kontakta oss minst 48 timmar innan aktivitetens starttid så att vi kan ge dig den exakta hämtningstiden och platsen

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser