Heldags Koh Chang-tur med frokost

Mulighed for gratis afbestilling

Du har mulighed for at opleve flere højdepunkter på denne dagstur og få et rigtig flot helhedsindtryk af Thailands næststørste ø. Efter at have hentet dig fra hotellet viser vi dig det smukke udsigtspunkt ved White Sand Beach, før vi fortsætter mod den nordlige del af øen. Her besøger vi så åndehuset på Koh Chang.

Vi fortsætter ned ad østkysten og besøger de smukke mangroveskove i Salak Kok, hvor vi skal på sejltur gennem mangroverne. Du kan vælge mellem traditionelle thailandske både eller kajakker. Vi fortsætter derefter til Salak Phet og besøger det lokale tempel, hvor vores guide vil fortælle mere om buddhismen. Frokost nyder vi i Salak Phet.

Om eftermiddagen tager vi dig til Shambala Beach Bar i den smukke Klong Son bugt. Dette er en af de bedst bevarede hemmeligheder i Koh Chang og et fantastisk sted at slappe af og svømme i strandpoolen.

Hvad er inkluderet?

  • Alle indgangsgebyrer
  • R/T Transfer hotel afhentning/aflevering (kun udvalgt hotel)
  • Forsikring
  • Engelsktalende og professionel lokal guide
  • Frokost

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Udgifter af personlig karakter og drikkepenge til guide og chauffør

    Yderligere oplysninger

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Der kræves et minimumsantal på 4 gæster for at denne tur kan fungere, hvis minimumsantallet ikke nås, vil turen blive aflyst, og du vil blive tilbudt enten en alternativ dato eller fuld refusion

    Højsæson (nov-mar) garanterer afgang 2 voksne

    Lavsæson (apr-okt) garanterer afgang 4 voksne

    Du skal kontakte os mindst 48 timer før aktivitetens starttidspunkt, så vi kan give dig det nøjagtige afhentningstidspunkt og sted

    Oplysninger om turen

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser