Khaolak : Halvdags James Bond Island med Longtail Boat

Mulighed for gratis afbestilling

Phang Nga Bay og James Bond Island er et must for enhver, der besøger Khao Lak. Bugten er en imponerende vandmasse på over 400 km2 og er kendt for sine mange dramatiske kalksteinsøer. En bådtur er den perfekte måde at udforske Phang Nga Bay. Disse karakteristiske rene klippeformationer stikker lodret ud af det smaragdgrønne vand og ved lavvande kan skjulte laguner findes gennem udsatte huletunneler, der kommer ind af søkanoer.

På denne en-dages tur rejser vi over bugten på en traditionel thailandske langhale båd med udsigt over de smukke mangroveskove og karstformationer. Vi besøger Phang Nga's mest berømte kalksten, Tapu Island, ellers kendt som James Bond Island.

Tidevandet tillader det, vi udforsker naturlige skjulte vidundere, der findes ved søkano. Vi bugter i vores kanoer under store klipper og besøger hemmelige rum, der kun er udsat for lavvande. Landsbyen Panyi er den næste destination, hvor vi nyder en autentisk thailandsk frokost. Det er også en dejlig mulighed for at udforske denne fascinerende landsby på stylter. Efter bådturen i Phang Nga-bugten kører vi tilbage til hotellet, hvor vi stopper ved Golden Cave eller Suwanakhuha Temple.

Hvad er inkluderet?

  • Entré til nationalparken
  • Landings- og facilitetsafgifter
  • Aircondition køretøj
  • Flaskevand

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Alkoholdrikke
    • Drikkepenge

    Yderligere oplysninger

    Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

    Specialiserede sæder til spædbørn er tilgængelige

    Anbefales ikke til rejsende med rygskader

    Anbefales ikke til gravide rejsende

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Oplysninger om turen

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser