Vinprovningstur i Tokaj vinregion Slovakien

Gratis avbokning finns tillgängligt

Ge dig ut på en fängslande vinprovningsresa genom Slovakiens pittoreska vinregion Tokaj. Denna exklusiva turné är perfekt för vinälskare och nyfikna resenärer, och erbjuder en blandning av naturskönhet, rik historia och exceptionella viner.

Res genom fantastiska landskap för att besöka kända vingårdar, där passionerade vinmakare guidar dig genom sina vingårdar och källare. Njut av smakerna av Tokaj-viner, inklusive den legendariska Tokaji Aszú, under expertledda provningar.

Njut av kulturell fördjupning med besök till historiska landmärken och charmiga byar, lär dig om traditionerna som formar detta ikoniska vinproducerande område. Med en liten gruppmiljö, dra nytta av personlig uppmärksamhet och en avslappnad atmosfär.

Denna all-inclusive-tur inkluderar transport, guidade provningar, en gourmetlunch och kulturella utflykter. Boka nu för att säkra din plats och upplev magin i Tokaj vinregion på detta oförglömliga äventyr.

Detta ingår

  • Vinprovning av ca 5 prover av viner med lite snacks
  • Privat transport

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Lunch

    Övrig information

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Rekommenderas ej för gravida resenärer

    Rekommenderas inte för resenärer med låg kardiovaskulär hälsa

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Det tar cirka 1,5 timme att köra från Kosice till Tokaj vinregion, och även 1,5 timme att köra tillbaka från Tokaj vinregion till Kosice.

    Information om turen

    Plats

    Avgår från
    DoubleTree by Hilton Hotel Kosice, Hlavná 1, Staré Mesto, Košický kraj, 040 01
    Upphämtnings- och avlämningsstället ligger framför Hotel Hilton Kosice-ingången på Rosseveltova-gatan och leta efter en guide i röd t-shirt.
    Slutplats
    DoubleTree by Hilton Hotel Kosice, Hlavná 1, Staré Mesto, Košický kraj, 040 01

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser