Wijnproeverij in Tokaj-wijnregio, Slowakije

Gratis annuleren beschikbaar

Begin aan een boeiende wijnproeverijreis door de pittoreske Tokaj-wijnregio in Slowakije. Deze exclusieve tour is perfect voor wijnliefhebbers en nieuwsgierige reizigers en biedt een mix van natuurschoon, rijke geschiedenis en uitzonderlijke wijnen.

Reis door prachtige landschappen om gerenommeerde wijnhuizen te bezoeken, waar gepassioneerde wijnmakers u door hun wijngaarden en kelders begeleiden. Proef de smaken van Tokaj-wijnen, waaronder de legendarische Tokaji Aszú, tijdens proeverijen onder leiding van experts.

Geniet van een culturele onderdompeling met bezoeken aan historische bezienswaardigheden en charmante dorpjes, en leer over de tradities die dit iconische wijnproducerende gebied vormgeven. Profiteer in een kleine groepssetting van persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer.

Deze all-inclusive tour is inclusief vervoer, begeleide proeverijen, een gastronomische lunch en culturele excursies. Boek nu om uw plek veilig te stellen en ervaar de magie van de Tokaj-wijnregio tijdens dit onvergetelijke avontuur.

Dit is inbegrepen

  • Privé-vervoer
  • Wijnproeverij van ongeveer 5 monsters van wijnen met een kleine snack

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Lunch

    Aanvullende informatie

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

    Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

    Geschikt voor alle condities

    Het duurt ongeveer 1,5 uur om van Kosice naar de wijnregio Tokaj te rijden, en ook 1,5 uur om van de wijnregio Tokaj naar Kosice terug te rijden.

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    DoubleTree by Hilton Hotel Kosice, Hlavná 1, Staré Mesto, Košický kraj, 040 01
    Het ophaal- en afzetpunt bevindt zich voor de ingang van Hotel Hilton Kosice aan de Rosseveltova-straat. Zoek naar een gids die een rood t-shirt draagt.
    Eindpunt
    DoubleTree by Hilton Hotel Kosice, Hlavná 1, Staré Mesto, Košický kraj, 040 01

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen