Heldags eksklusiv privat tur til Nosy Tanikely Marine Reserve

Mulighed for gratis afbestilling
Servicedyr er velkomne

Tanikely Marine Reserves koralrev er blevet udvalgt som et af de 10 smukkeste snorklesteder på Jorden!

For ikke at nævne de storslåede snehvide sandstrande og skønheden i junglen, der dækker øen.

På det betagende koralrev i Tanikely tilbyder vi snorkling eller endda en 10-15-minutters rigtig dykkeroplevelse med vores specielle 1 liters mini-scubatanke!

Vores gæster med deres rejseguide kan nemt opleve spændingen ved at flyde direkte over koralrevene i en kavalkade af farverige tropiske fisk, eller svømme i minutter med en havskildpadde, selv uden dykkercertifikat.

Med vores modigere gæster på en times vandring går vi rundt på denne lille juvelø og beundrer den sorte sand- og klippekyst på den anden side af øen.

I løbet af dagen besøger vi også fyrtårnet, som giver en fantastisk udsigt til den omkringliggende øgruppe og til Madagaskar.

Turen inkluderer en lækker madagaskisk frokost på kysten i skyggen af kokospalmer.

Hvad er inkluderet?

  • Vi vil også give dig et lokalt telefonkort og en telefon, inklusive internet, som fungerer gennem hele øgruppen. Under hele turen er du velkommen til at bruge den.
  • Under hele turen sørgede vi for afkølede sodavand, vand, lokal øl, malagasisk coco punch og endda malagasisk rom med frugtsmag. Alkoholiske drikkevarer kun for 18+ personer!
  • Traditionel madagaskisk frokost i skyggen af kokosnødvennerne, lav og server af de indfødte. Lækker madagaskisk grillet skaldyr og zebugryderet eller kyllingeretter.
  • Brug af udstyr til snorkling
  • Privat transport
  • Under turen giver vi altid snacks (som lokale søde og saltede bananchips) og friske tropiske (sæsonbestemte) frugter, som mango, jackfruit, litchi, banan, papaya osv.

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Brug af dykkerudstyr
    • 1 liter mini dykkertank og udstyr! Hvis du vil have en rigtig dykkeroplevelse, men ikke har noget dykkercertifikat, kan du for yderligere 25€/person dykke i 10 minutter med vores mini-scubatanke

    Yderligere oplysninger

    Servicedyr er tilladt

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Vi kan hente dig overalt i Nosy Be også bortset fra hotellerne

    på denne liste.

    Fossa Travel har desuden særlig tilladelse til at hente gæsterne direkte på bagbordsdækket, når et krydserskib ankommer.

    Oplysninger om turen

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser