Eksklusiv privat tur til Lokobe National Park (dværgkamæleonernes hjem)

Mulighed for gratis afbestilling
Servicedyr er velkomne

Padling på det tropiske Indiske Ocean i en traditionel stammekano. Kryds kanten af mangrovesumpen og mød venlige indfødte i en rigtig junglefiskerby. Hvis vi er heldige, forkæler de os endda med lokale folkesange og danse.

Lokale guider, der kyndigt og meget omhyggeligt fanger de virkelig vilde jungledyr for os. Specialiteter som dværgkamæleonen og op til 6-7 andre sjældne kamæleonarter, firben, slanger, frøer. Nærmøder med de sjove og ekstremt venlige, men ikke frække eller aggressive vilde lemurer. Selv med 5-6 arter.

Frokost i en rigtig fiskerby. Kunne nogen have brug for mere til en uforglemmelig oplevelse?

Hvad er inkluderet?

  • Under hele turen sørgede vi for afkølede sodavand, vand, lokal bier, malagasisk kokospunch og endda malagasisk rom med frugtsmag. Alkoholholdige drikkevarer kun for 18+ personer!
  • Ægte madagaskisk frokost i den lokale fiskerlandsby, lavet og serveret af de indfødte. Lækker traditionel madagaskisk fisk og skaldyr og zebugryderet eller kyllingeretter.
  • Under turen giver vi altid snacks (som lokale søde og saltede bananchips) og friske tropiske (sæsonbestemte) frugter, som mango, jackfruit, litchi, banan, papaya osv.

Yderligere oplysninger

Servicedyr er tilladt

Anbefales ikke til rejsende med fare for hjerte-kar-sygdomme

Velegnet til alle fitnessniveauer

Vi kan hente dig overalt i Nosy Be også bortset fra hotellerne

på denne liste.

Oplysninger om turen

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser