Heldags privat tur i naturlig stil på Nosy Be Island med frokost

Mulighed for gratis afbestilling

Starter på hovedtorvet i Hell Ville, hvor Nosy Bes store marked og vores kontor er. Vi dykker ned i markedets travlhed og farverige kavalkade.

Derefter Lemuria Land. I den smukke junglepark kan du komme helt tæt på mere end 10 arter af lemur. Det er hjemsted for gigantiske skildpadder over 200 år gamle, de største kamæleoner, krokodiller og mange andre interessante arter at se og endda røre ved. Vi besøger deres ylang-ylang destilleri for at beundre det midt i en sky af berusende duft.

Derefter enten frokost i den bedste madagaskiske restaurant eller gå videre for at besøge det berømte hellige træ. Det er ligesom sjælens træ i filmen Avatar. Med held møder vi også en venlig lemurfamilie. Derefter går vi videre til det skjulte vandfald, men inden vi ankommer spiser vi frokost på restauranten hos den lokale fiskeryger.

Efter en 5-10 minutters gåtur i junglen skal du tage mod vandfaldets kølende sø.

Hvis vi stadig har tid, besøger vi den smukke Andilana-strand, eller udkigsstedet Mont Passot, med en storslået udsigt.

Hvad er inkluderet?

  • Alle skatter og afgifter
  • En rigtig madagaskisk frokost i en af de bedste traditionelle madagaskiske restauranter i Hell Ville, ved vandfaldet eller på Andilana-stranden.
  • Under turen giver vi altid snacks (som lokale søde og saltede bananchips) og friske tropiske (sæsonbestemte) frugter, som mango, jackfruit, litchi, banan, papaya osv.
  • Under hele turen sørgede vi for afkølede sodavand, vand, lokal bier, malagasisk kokospunch og endda malagasisk rom med frugtsmag. Alkoholholdige drikkevarer kun for 18+ personer!.

Yderligere oplysninger

Velegnet til alle fitnessniveauer

Den samlede varighed inkluderer rejsetid.

Vi kan hente dig overalt i Nosy Be også bortset fra hotellerne

på denne liste.

Fossa Travel har desuden særlig tilladelse til at hente gæsterne direkte på bagbordsdækket, når et krydserskib ankommer.

Oplysninger om turen

Ofte stillede spørgsmål





Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

Billetter og priser